Handelsbetingelser for erhvervskunder

Generelle oplysninger

Fru zippe ApS
CVR-nr. 20350733
31, 6830 Nørre Nebel
mail@fruzippe.dk
+45 7525 6066

Betalingsformer

Betaling foregår med fakturaer som vil blive afsendt efter at ordren er afsendt, til den e-mail der er angivet ved ordreafgivelsen. Betalingsbetingelsen er netto 30 dage hvis ikke andet er angivet. Betalingsbetingelsen, netto 30 dage, forudsætter positiv kreditvurdering.

Betalingen af faktura skal ske senest den dato fakturaen angiver som sidste rettidige

betalingsdato. Hvis, betalingen sker efter forfaldsdato beregnes 2% i renter pr. måned, indtil det forfaldne er betalt. Rykkere tillægges et gebyr på kr. 100,- Købers indbetalinger afskrives først på tilskrevne forfaldne renter og omkostninger – derefter på gælden. Køber er ikke berettiget til at modregne eventuelle modkrav på fru zippe ApS, som ikke er skriftligt godkendt af fru zippe ApS og har ikke ret til at tilbageholde nogen del af købssummen på grund af modfordringer af nogen art.

Betalingsformer med elektronisk fakturering:

Fru zippe ApS kan tilbyde fremsendelse af elektronisk faktura (EAN) til dem der er tilmeldt dette, f.eks. alle offentlige institutioner. Køber oplyser sit EAN-nummer ved kunde opstart, eller udfylder sit EAN-nummer under brugeroplysninger når køber opretter sig som bruger på fruzippe.dk

Priser

Fru zippe ApS handler primært med erhvervsdrivende og offentlige institutioner.
Derfor er alle priser på fruzippe.dk og andet salgsmateriale fra fru zippe ApSsom udgangspunkt oplyst ekskl. moms.

Markedsførte priser og priser i tilbud er dagspriser og fru zippe ApS kan justere priserne uden forudgående varsel, medmindre andet er aftalt.
Oplyste priser er altid eksklusiv fragt og miljøgebyr.

Fragtpriser

Fru zippe ApS leverer med GLS i hele Danmark (Færøerne og Grønland undtaget), med følgende priser:

Pakke 0-1 kg.:                  kr. 54,00 ekskl. moms.
Pakke 1-5 kg.:                  kr. 71,00 ekskl. moms.
Pakke 5-10 kg.:                kr. 82,00 ekskl. moms.
Pakke 10-15 kg.               kr. 96,00 ekskl. moms.
Pakke 15-20 kg.:             kr. 122,00 ekskl. moms.

Ejendomsforhold for salg til erhvervsdrivende

Fru zippe ApS forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer, indtil fuld betaling af købesummen med tillæg af eventuelle renter og omkostninger har fundet sted.

Levering

Lagerførte varer, såsom strikkegarn, strikkepinde og tilbehør samt enkelte broderikits, der bestilles senest kl. 10.00 på hverdage leveres inden for 2-4 hverdage til alle bro faste dele af landet. Vi forbeholder os retten til at levere en ordre ad flere omgange, afhængig af varens produktions- og lager-status.
Vi forbeholder os retten til at viderefakturere køber for gebyr, der er opstået på grund af fejl hos køber. Det kan f.eks. være forgæves levering, restance tillæg, flytning af varer på grund af købers manglende information, genudkørselsgebyr, ventetid ved levering hos køber osv.

Der tages forbehold for ekstraordinær stor efterspørgsel f.eks. ved messetilbud, nyhedspræsentationer og højsæson. I det tilfælde leveres ordre hurtigst muligt og i den rækkefølge ordrerne modtages.

Returret

Kunder har 14 dages returret. Ønsker man at bruge den kræver det forudgående aftale med fru zippe ApS via mail mail@fruzippe.dk eller på telefon 75256066

Varen skal returneres ubeskadiget og i ubrudt original emballage.
Specialproducerede varer, herunder metervarer er undtaget returretten og tages ikke retur.
Vi tillader os at modregne et returomkostningsbeløb på 15% af varens pris til håndtering af returvarer. Hvis den returnerede vare er beskadiget på grund af manglende emballering ved returnering, er det købers ansvar.

Returomkostninger afholdes af kunden.
Returgebyr, 15% af varens pris dog minimum 75 kr.
Skulle varen mod forventning ikke være klar til afhentning efter forudgående aftale herom og der dermed foretages en forgæves udførsel af vores fragtmand vil der blive faktureret et genudkørselsgebyr.

Returvarer sendes – efter forudgående aftale til:
Fru zippe ApS
Hennebjergvej 31, 6830 Nørre Nebel

Pakker sendt på efterkrav eller uden returaftale afvises af vores lager.

Reklamationsret

Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 1 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en varer, kan fru zippe ApS vælge at udbedre fejl og mangler ved reparation, ombytning eller refundering. Fejl, der skyldes uegnet eller ukorrekt opbevaring eller anvendelse, er ikke omfattet af reklamationsretten.

Reklamation vedrørende manglende vare eller beskadigelse af produktet, skal ske indenfor 24 timer efter modtagelse af varen. Sker dette ikke, kan fru zippe ApS gøres ansvarlig for dette.

For at gøre brug af reklamationsret skal man sende en mail til mail@fruzippe.dk med en beskrivelse af reklamationen samt en kopi af fakturaen eller ordrebekræftelsen. Vedhæft gerne et billede af evt. defekt eller mangel.

Vigtig info

Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændring, udgåede varer samt leverancesvigt af tredjepart her under force majeure. Grundet udsving i produktionsomkostninger og generelle prisjusteringer i markedet af vores leverandører tager vi forbehold for mindre prisreguleringer på vores sortiment.

Produktansvar

Fru zippe ApS kan kun gøres ansvarlig for skader et produkt forvolder, såfremt der kan forelægges dokumentation for at fru zippe ApS er direkte årsag til skaden.
Fru zippe ApS hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab.